Megosztás

Kapcsolat

Megrendelésével, kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken

Tel: +36-30/411-40 24
34/610-013
E-mail: minipool@gmail.hu

Cím: 2834 Tardos, Iparterület

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 8.00 - 12.00

Vasárnap: Zárva

Szolgáltatásaink

A Mini-Pool Bt. eleinte házi söfőzéshez szükséges eszközök előállításával foglalkozott. A későbbiekben komplett nagykonyhai berendezések kiegészítő elemeit gyártottuk nagy számban. Ezek lehetnek tálaló asztalok, pultok, mosogatók, szagelszívó ernyők, fali polcok, tolóajtós fali szekrények, tolóajtós pultok, fritőzmedencék stb. A rozsdamentes eszközöket húsboltokban is szívesen használják, mivel könnyű tisztán tartani és élettartama is igen hosszú. Ilyenek például a szimpla vagy dupla soros fali csemege húsfogasok vagy hűtőkamrában önhordó félsertés tárolására alkalmas húsfogasok, rozsdamentes hústőkelábak. Méhészetek számára gyártunk többek között fedelező kádakat,fogantyúval ellátott méztároló tartályokat.

A rozsdamentes acél az ipar és a kereskedelem számos területén felhasználható. Egyedi megrendelés alapján készítettünk már utcai hot-dog árusító kiskocsit is.

A szakmában eltöltött 21 év alatt megtapasztaltunk ennek az anyagnak az előnyeit és felhasználásának sokrétűségét. Minden egyes megrendelést, ötletet új kihívásként kezelünk és igyekszünk tudásunk legjavát adni az előállítás során.