Rozsdamentes acéltartály

Szolgáltatásaink

A Mini-Pool Bt. eleinte házi söfőzéshez szükséges eszközök előállításával foglalkozott. A későbbiekben komplett nagykonyhai berendezések kiegészítő elemeit gyártottuk nagy számban. Ezek lehetnek tálaló asztalok, pultok, mosogatók, szagelszívó ernyők, fali polcok, tolóajtós fali szekrények, tolóajtós pultok, fritőzmedencék stb. A rozsdamentes eszközöket húsboltokban is szívesen használják, mivel könnyű tisztán tartani és élettartama is igen hosszú. Ilyenek például a szimpla vagy dupla soros fali csemege húsfogasok vagy hűtőkamrában önhordó félsertés tárolására alkalmas húsfogasok, rozsdamentes hústőkelábak. Méhészetek számára gyártunk többek között fedelező kádakat,fogantyúval ellátott méztároló tartályokat.

A rozsdamentes acél az ipar és a kereskedelem számos területén felhasználható. Egyedi megrendelés alapján készítettünk már utcai hot-dog árusító kiskocsit is.

A szakmában eltöltött 21 év alatt megtapasztaltunk ennek az anyagnak az előnyeit és felhasználásának sokrétűségét. Minden egyes megrendelést, ötletet új kihívásként kezelünk és igyekszünk tudásunk legjavát adni az előállítás során.

Megosztás

Kapcsolat

Megrendelésével, kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken

Tel: +36-30/411-40 24
34/610-013
E-mail: minipool@gmail.hu

Cím: 2834 Tardos, Iparterület

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 8.00 - 12.00

Vasárnap: Zárva